Wie zijn wij

Mijn naam is Wilma Meijer en ben sinds 1979 diëtist. Ik ben nog altijd enthousiast over het vak van de diëtist. Het is verrassend veelzijdig. Met kleine aanpassingen in het voedingspatroon kan je al heel veel gezondheidswinst bereiken.

Sinds 2009 ben ik eigenaar van Adviescentrum voor Voeding en Diëten in Woudenberg.  In het verleden heb ik een praktijk gehad in Veenendaal. Ik heb jarenlange werk ervaring met ouderen die in verpleeg- en verzorgingshuizen wonen bij verschillende organisaties.
Voor de voedselconsumptie peiling van het RIVM heb ik het veldwerk gedaan.

Door de verschillende werksettings heb ik een zeer brede ervaring opgedaan op de verschillende terreinen van het vakgebied.

Met veel plezier stel ik mij op deze plaats aan u voor.

Mijn naam is Hanneke Verwoerd. In 2021 heb ik als tweede studie de opleiding Voeding en diëtetiek afgerond. Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen bij zowel een diëtistenpraktijk in de eerste lijn (een praktijk waar de cliënten zowel via de huisarts als op eigen initiatief welkom zijn) als in de ouderenzorg.

Ik ben afgestudeerd op het onderwerp ‘De rol van voeding bij revalidatiesucces’.

Als diëtist gaat mijn voorkeur uit naar werken in een eerstelijnspraktijk. Ik vind het fijn om een relatie op te bouwen met mijn cliënten en hen (langdurig) te volgen op het gebied van voeding.

Ik ben dan ook erg blij dat ik vanaf 13 april tot 20 juli mag werken bij het Adviescentrum voor Voeding en Diëten als waarnemer van Wilma Meijer. Ook bij mij bent u van harte welkom met al uw voedingsgerelateerde vragen.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond Amy (Amy is een ShetlandSheepdog) en zitten we samen op hondensport (agility). Verder houd ik van lezen en ben ik graag creatief bezig (quilten, borduren en haken). Ook vind ik het leuk om digitale fotoboeken te maken.