Wie zijn wij

Mijn naam is Wilma Meijer en ben sinds 1979 diëtist. Ik ben nog altijd enthousiast over het vak van de diëtist. Het is verrassend veelzijdig. Met kleine aanpassingen in het voedingspatroon kan je al heel veel gezondheidswinst bereiken.

Sinds 2009 ben ik eigenaar van Adviescentrum voor Voeding en Diëten in Woudenberg.  In het verleden heb ik een praktijk gehad in Veenendaal. Ik heb jarenlange werkervaring met ouderen die in verpleeg- en verzorgingshuizen wonen bij verschillende organisaties.
Voor de voedselconsumptiepeiling van het RIVM heb ik het veldwerk gedaan.

Door de verschillende werksettings heb ik een zeer brede ervaring opgedaan op veel terreinen van het vakgebied. Ook ben ik gecertificeerd Leefstijldiëtist.

Met veel plezier stel ik mij op deze plaats aan u voor.
Mijn naam is Hanneke Verwoerd. In 2021 heb ik als tweede studie de opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond. Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen bij zowel een diëtistenpraktijk in de eerste lijn (een praktijk waar de cliënten zowel via de huisarts als op eigen initiatief welkom zijn) als in de ouderenzorg. Met als opdrachtgever De Hoogstraat Revalidatie in Utrecht ben ik afgestudeerd op het onderwerp ‘De rol van voeding bij revalidatiesucces’.

Als diëtist gaat mijn voorkeur uit naar werken in een eerstelijnspraktijk. Ik vind het fijn om een relatie op te bouwen met mijn cliënten en hen (langdurig) te volgen op het gebied van voeding.

In de eerste helft van 2022 heb ik gedurende drie maanden als waarnemer gewerkt bij het Adviescentrum voor Voeding en Diëten. Momenteel werk ik één dag in de praktijk en kunt u mij iedere woensdag vinden in het multifunctioneel centrum De Schans. U bent van harte welkom met al uw voeding gerelateerde vragen.

Behalve bij het Adviescentrum voor Voeding en Diëten werk ik ook één dag per week als diëtist bij Bartiméus, een organisatie voor mensen met een visuele en verstandelijke beperking. Gezien mijn affiniteit met de doelgroep ben ik ook over deze baan enthousiast en blij met de mooie combinatie.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond Amy (Amy is een ShetlandSheepdog) en zitten we samen op hondensport (agility). Verder houd ik van lezen en ben ik graag creatief bezig (quilten, borduren en haken). Ook vind ik het leuk om digitale fotoboeken te maken.